Jag fick hjälp av en elkraftskonsult

Hejsan alla fina vänner och här kommer ett nytt inlägg så här en fredag strax innan lunch. Jag har fått hjälp av en elkraftskonsult med kabelinstallationer i södra Sverige. Det känns skönt och tryggt att veta att man kan vända sig till ett företag med stor kompetens inom elinstallationer. Jag rekommenderar er alla att kolla upp detta företag om ni behöver hjälp med elinstallationer på era fastigheter. 

Men räcker det inte med en elektriker? Nej, det gör det inte för sådana här omfattande jobb. Så kan jag säga att när det kommer till kabelinstallationer så finns det inte jättemånga företag med denna spetskompetens, men det finns i alla fall ett, och därför ska du höra av dig till dem. Som jag sa arbetar denne elkraftskonsult i södra Sverige men kan hjälpa till även på andra håll. Nu har det här företaget varit extra mycket efterfrågat ända sedan det startade. Det har därför varit väntetid, och man fattar ju varför. Som tur är så har de anställt personal och det gör att man kan få hjälp snabbare. Det skulle behövas fler företag i denna bransch men det finns inte många som har kompetensen. Jag är mycket nöjd med hjälpen och det tror jag att du också kommer att bli. 

Så vad är det en elkraftskonsult kan hjälpa till med? Det är ganska mycket men jag kan säga att det här företaget erbjuder hjälp inom sjökabel, projektering av högspänningskablar och besiktning av projekt. Nu är jag inte så bevandrad i det här ämnet så jag kan nog säga att det är mycket möjligt att det går att få hjälp med mycket mera, men det kanske är bäst att ni själva hör av er till dem om ni har frågor och funderingar. Det var vad jag hade på hjärtat, trevlig helg och kram!