Det kom in vatten i källaren

Hejsan, ibland kan vädergudarna visa sig från en mindre bra sida som i förra månaden när det kom en störtskur. På ett par timmar regnade det mer än vad det gör under en hel månad och ett sådant oväder har i vilket fall inte jag varit med om innan. Så vad hände, jo, det kom in vatten i källaren, ett par decimeter, och det var inte alls roligt. Saken är den att om jag bara hade gjort en dränering så hade detta inte hänt. För att inte få samma problem i framtiden har jag nu i alla fall dränerat kring huset och jag anlitade ett företag i Lerum som hjälper till med dränering. Det känns bra att ha dränerat nu och förhoppningsvis händer detta aldrig igen. 

Jag undrar hur det är hemma hos dig? Har du fått hjälp med dränering? Om inte kanske det är bra om du ser till att göra det, sedan beror det ju lite på hur du bor. Om du bor högt upp i en backe så är risken mindre att du drabbas av samma problem som jag men om du bor i en dalgång som jag gör så är risken större eftersom det är det här med tyngdlagen som gör att vattnet rinner ner till den lägsta punkten. 

Vädret blir mer och mer oförutsägbart och då gäller det att vara beredd och helst dränera för att inte drabbas av vatten. Så till er som bor i Lerum kan jag bara rekommendera att ni hör av er till just det här specifika företaget och det finns en länk till dem lite högre upp här i inlägget och klicka på länken så kan du läsa mer om dem och alla andra tjänster som de erbjuder utöver det här med dränering. Ha en fin dag på er alla!